Balatoni programok

Format: 2023-02-04
Format: 2023-02-04

Tihanyi programok, lehetőségek, rendezvények

Tihany a köztudatba nyugodt, csendes és békés pihenõhelyként vonult be.

Újra Nyuladalom Siófokon

Idén is izgalmas programokkal várja a családokat Siófok a húsvéti négynapos ünnep alatt.

Mindenkit szeretettel vár Gyenesdiás!

Gazdag tavaszi programkínálat, melyet csokorba gyűjtöttünk, hogy könnyebb legyen a tervezés. Mindenkit szeretettel vár Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja!


Április 20. Nyuszifül fesztivál a Természet Háza Látogatóközpontban: egész napos Húsvéti családi program

Megjelentek a Balatonon a 2019-es év első jégtáblái

Hangulatos felvételek Kallo Peter kamerájából.

Hévíz - természeti kincseink

A tó élővilága a víz hőmérsékletének és vegyi összetételének köszönhetően egyedi. Magyarország növény-, és állatvilágnak néhány faja csak itt található meg.

Siófok májusi programok

A tavasz legszebb hónapja is rengeteg szórakozatató rendezvényt tartalmaz a Siófokar utazók számára!

Nagyberek túrák

Pattanjon kerékpárra, üljön kenuba vagy húzzon bakancsot és fedezze fel a somogyi Nagyberek csodálatos madár- és növényvilágát. Túrázzon Magyarország egyik legtitokzatosabb, legkevésbé ismert táján. Látogasson el a Ramsari Egyezmény hatálya alá eső, védetté nyilvánított Fehérvízi Láphoz. Nagybereki túrákon készült fotógaléria

Balatonvilágos 1 percben

1 perces videó a Balaton egyik legszebb településéről!

 

Bortriatlon 2018

BORTRIATLON 2018. - 3 tematikus bortúra – 3 különböző hétvégén – értékes nyereményekkel!

Márciusi programajánló - Siófok

Siófokot is eléri a tavasz!

A 2017-es esztendő kellemes, bohókás hangulatú programokkal zárult és a lendület megmarad 2018 elejére is. Március a tavasz első hónapja, a természet lassan felébred a téli álomból és ez magától értetődően az emberekre is pezsdítő hatással van. Siófok pedig márciusban csupa olyan programot kínál, ami tökéletesen kiszolgálja a kimozdulni vágyó közönséget.

Folytatódik továbbá az év egy speciális, új téma köré szerveződő programsorozata: a Siófok várossá válásának 50. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő eseményeket tömörítő sorozat. Érdemes tehát figyelni az ajánlókat és a várossal együtt nosztalgiázni!

NÉGY CSILLAGOT KAPOTT SIÓFOK STRANDJA

Idén kiugróan javult a balatoni strandok szolgáltatásainak színvonala - mondta Balassa Balázs, a Balatoni Szövetség (BSZ) elnöke, a kedden a siófoki Plázson megtartott a Kék Hullám Zászló minősítés átadó ünnepségén, amely díjban ebben az évben 33 balatoni strand részesült. A tavaly óta legnagyobb fejlődést mutató strandok között említette Siófok Nagystrandját.

HALOTT PÉNZ KONCERTTEL NYIT A PLÁZS SZOMBATON!

A Halott Pénz zenekar lép elsőként az idei szezonban a Plázs színpadjára, 2017. június 17-én, szombaton. Az estét a Nagy-Szín-Pad! verseny 2017-es győztese, a Lóci játszik zenekar nyitja. 

Tartalom átvétel