Balatoni programok

Format: 2024-07-24
Format: 2024-07-24

Alsóörs községi strandja

Természetes környezetben fürdőzni mindig kellemes élmény, főleg, ha a Balaton partján vagyunk. Alsóörs községi strandja és a környék szállás lehetőségei kiváló helyszínek arra, hogy eltöltsünk egy kellemes nyári napot és éjszakát.

A Káli-medence legendája és települései

A Balaton-felvidék egyik leggyönyörűbb területe a Káli-medence, amely az elmúlt években egyre népszerűbb turisztikai célponttá vált. Ez a vidék nem csak természeti szépségeiről híres, hanem a legendáiról és történeteiről is, amelyek még inkább varázslatossá teszik ezt a helyet.

Tihanyi programok, lehetőségek, rendezvények

Tihany a köztudatba nyugodt, csendes és békés pihenõhelyként vonult be.

Újra Nyuladalom Siófokon

Idén is izgalmas programokkal várja a családokat Siófok a húsvéti négynapos ünnep alatt.

Mindenkit szeretettel vár Gyenesdiás!

Gazdag tavaszi programkínálat, melyet csokorba gyűjtöttünk, hogy könnyebb legyen a tervezés. Mindenkit szeretettel vár Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja!


Április 20. Nyuszifül fesztivál a Természet Háza Látogatóközpontban: egész napos Húsvéti családi program

Megjelentek a Balatonon a 2019-es év első jégtáblái

Hangulatos felvételek Kallo Peter kamerájából.

Hévíz - természeti kincseink

A tó élővilága a víz hőmérsékletének és vegyi összetételének köszönhetően egyedi. Magyarország növény-, és állatvilágnak néhány faja csak itt található meg.

Siófok májusi programok

A tavasz legszebb hónapja is rengeteg szórakozatató rendezvényt tartalmaz a Siófokar utazók számára!

Nagyberek túrák

Pattanjon kerékpárra, üljön kenuba vagy húzzon bakancsot és fedezze fel a somogyi Nagyberek csodálatos madár- és növényvilágát. Túrázzon Magyarország egyik legtitokzatosabb, legkevésbé ismert táján. Látogasson el a Ramsari Egyezmény hatálya alá eső, védetté nyilvánított Fehérvízi Láphoz. Nagybereki túrákon készült fotógaléria

Balatonvilágos 1 percben

1 perces videó a Balaton egyik legszebb településéről!

 

Bortriatlon 2018

BORTRIATLON 2018. - 3 tematikus bortúra – 3 különböző hétvégén – értékes nyereményekkel!

Márciusi programajánló - Siófok

Siófokot is eléri a tavasz!

A 2017-es esztendő kellemes, bohókás hangulatú programokkal zárult és a lendület megmarad 2018 elejére is. Március a tavasz első hónapja, a természet lassan felébred a téli álomból és ez magától értetődően az emberekre is pezsdítő hatással van. Siófok pedig márciusban csupa olyan programot kínál, ami tökéletesen kiszolgálja a kimozdulni vágyó közönséget.

Folytatódik továbbá az év egy speciális, új téma köré szerveződő programsorozata: a Siófok várossá válásának 50. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő eseményeket tömörítő sorozat. Érdemes tehát figyelni az ajánlókat és a várossal együtt nosztalgiázni!

Tartalom átvétel