Balatoni programok

Format: 2019-02-21
Format: 2019-02-21

Megjelentek a Balatonon a 2019-es év első jégtáblái

Hangulatos felvételek Kallo Peter kamerájából.

Hévíz - természeti kincseink

A tó élővilága a víz hőmérsékletének és vegyi összetételének köszönhetően egyedi. Magyarország növény-, és állatvilágnak néhány faja csak itt található meg.

Siófok májusi programok

A tavasz legszebb hónapja is rengeteg szórakozatató rendezvényt tartalmaz a Siófokar utazók számára!

Nagyberek túrák

Pattanjon kerékpárra, üljön kenuba vagy húzzon bakancsot és fedezze fel a somogyi Nagyberek csodálatos madár- és növényvilágát. Túrázzon Magyarország egyik legtitokzatosabb, legkevésbé ismert táján. Látogasson el a Ramsari Egyezmény hatálya alá eső, védetté nyilvánított Fehérvízi Láphoz. Nagybereki túrákon készült fotógaléria

Balatonvilágos 1 percben

1 perces videó a Balaton egyik legszebb településéről!

 

Bortriatlon 2018

BORTRIATLON 2018. - 3 tematikus bortúra – 3 különböző hétvégén – értékes nyereményekkel!

Márciusi programajánló - Siófok

Siófokot is eléri a tavasz!

A 2017-es esztendő kellemes, bohókás hangulatú programokkal zárult és a lendület megmarad 2018 elejére is. Március a tavasz első hónapja, a természet lassan felébred a téli álomból és ez magától értetődően az emberekre is pezsdítő hatással van. Siófok pedig márciusban csupa olyan programot kínál, ami tökéletesen kiszolgálja a kimozdulni vágyó közönséget.

Folytatódik továbbá az év egy speciális, új téma köré szerveződő programsorozata: a Siófok várossá válásának 50. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő eseményeket tömörítő sorozat. Érdemes tehát figyelni az ajánlókat és a várossal együtt nosztalgiázni!

NÉGY CSILLAGOT KAPOTT SIÓFOK STRANDJA

Idén kiugróan javult a balatoni strandok szolgáltatásainak színvonala - mondta Balassa Balázs, a Balatoni Szövetség (BSZ) elnöke, a kedden a siófoki Plázson megtartott a Kék Hullám Zászló minősítés átadó ünnepségén, amely díjban ebben az évben 33 balatoni strand részesült. A tavaly óta legnagyobb fejlődést mutató strandok között említette Siófok Nagystrandját.

HALOTT PÉNZ KONCERTTEL NYIT A PLÁZS SZOMBATON!

A Halott Pénz zenekar lép elsőként az idei szezonban a Plázs színpadjára, 2017. június 17-én, szombaton. Az estét a Nagy-Szín-Pad! verseny 2017-es győztese, a Lóci játszik zenekar nyitja. 

Utószilveszter a Hotel Helikonban

…mert egy jó évkezdethez elengedhetetlen a jó hangulat!

Érvényes: 2017.01.01-01.03. között, minimum 2 éj foglalása esetén

Egy jó évkezdethez elengedhetetlen a jó hangulat. Ha pedig mindez gyönyörű környezetben, a Balaton partján kivitelezhető, egy kellemes, pihenéssel egybekötött kiruccanással, akkor talán nem is kívánhatunk egyebet. Ha esetleg nem volt ideje szilveszterkor lazítani egy kicsit, akkor pótolja ezt egy-két nappal később!

Keszthelyi Feltöltődés – Ünnepek előtti Relax Napok - Hotel Helikon - Keszthely

Mert hát ez az ünnepi időszak – valljuk be – nem jár mindig páratlan nyugalommal. Előkészületek, több alkalmas bevásárlás hosszú listákkal, sütés-főzés, rohangálás az ajándékok után, titkolózás, mindenféle izgalmakkal teli várakozás és még hosszasan sorolhatnánk. Ehhez aztán kell az energia! Jól jönne az év vége előtti családi forgatagban egy kis pihenés, nemde? Mi készen állunk, szeretettel várjuk!
Nagyszülőknek unokákkal extra ajándék: 2 óra ingyenes ping-pong használat.

Érvényes: 2016. december 18-23. között, minimum 1 éj foglalása esetén

 

Decemberi Élményhétvége - Hotel Helikon - Keszthely

Téli pillanatkép a Balaton csodáiról a Helikon vendégszeretetével egy egész hétvégén át.
A csomag kedvezményes ára: 28 500 Ft / 2 fő / 2 éj + egy 7 év alatti gyermek grátisz

 

Tartalom átvétel