Jókedvű bulik a Balaton partján

Csopakabana

Idén immár 6. alkalommal várja a kedves vendégeket a nyár legforróbb hangulatú rendezvénye, a Csopakabana. Augusztus első hétvégéjén két napon keresztül áthatja a fesztiválhangulat a csopaki strandot, a ritmus megjelenik a táncban és zenében egyaránt. A strandon gyerek és családi programok mellett koncertek, tánc és sportbemutatók, latin zenei koncertek és táncosok showja várja az érdeklődőket! A sport sem marad ki a programból, hiszen a mozogni vágyók a ritmusos zenés vízi aerobikon, zumbán vehetnek részt. Napközben latin-amerikai és salsa táncosok közreműködésével és táncoktatáson, esténként pedig koktéllal kezében, igazi latin ritmusokra rophatják a strand látogatói a különböző koncerteken, zenei előadásokon.

www.csopak.hu

 

II. Zamárdi Filmzene Fesztivál

Az első fesztivál, szó szerint hangos sikere után, idén is a filmzenéké lesz a főszerep néhány napra augusztus 7-9. között Zamárdiban. A rendezvény nemes célja, hogy a filmzenei szakma legrangosabb magyarországi seregszemléjévé váljon azáltal, hogy egy kellően hangulatos és elegáns helyszínre szervezze össze a hazai és külföldi filmzenék legnagyobb előadóit és szerzőit. Ebben nagy segítség a balatoni városka önkormányzata, mely több helyszínt is biztosít a kulturális szórakoztatásra. A minőségi programok idén sem maradnak el – Zamárdiban fog „vendégeskedni” a világhírű, orosz származású zeneszerző és zongorista George Gershwin és az idén 100 éve született Edith Piafra is méltóképpen fognak megemlékezni.

www.filmzenefesztival.hu

IV. Los An Gyenes

Rock & Roll és Rockabilly és Amerikai autók Gyenesdiáson! Igazi rock&roll feeling várja az érdeklődőket augusztus közepén Gyenesdiáson! Látványos program csodaszép autókkal és remek, pörgős muzsikával, valamint csinos pin-up lányokkal. Álmainkban Amerika...

www.gyenesdias.info.hu

 

Nyárbúcsúztató vendégmarasztaló fesztivál

Fesztivál sztárvendégekkel, utcabállal. A gyerekeknek strandi helyszínnel ebben az időben kézműves foglalkozással és játszóházzal kedveskedünk. A vendégmarasztaló fesztivált augusztus 15-22. között kézműves vásár és térségi borászok pavilonjai színesítik.

www.alsoors.hu

 

Smart Világtalálkozó

Augusztus 28-29-én Magyarországon, Budapesten tarják meg az év legnagyobb smart-os eseményét. 30 országból 1000 smart autót és 3000 látogatót várnak a szervezők.

Cascais (Portugália), Sanghaj (Kína), Lucerne (Svájc), Antwerpen (Belgium), Riccione (Olaszország) után, idén Budapesten rendezik meg a smart times 15-öt, vagyis a smart világtalálkozót. Mindenkit várnak, akár van smart-ja, akár nincs, mert nem mindennapi látványnak ígérkezik a kisautók felvonulása (56-os tere), az 1000 autós konvoj, az éjszakai vezetés és a Budapest környéki túrák, amelyek közül egy túra a Balaton, ezen belül Balatonfüredet is érinti augusztus 26-án.

 

Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét

A hagyományosan, évente megrendezésre kerülő Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét rendezvénysorozatnak ad otthont 2015-ben is Tapolca városa. Augusztus 18. és 23. között a színpadon napközben színes gyermek, illetve családi rendezvények, esténként koncertek várják az érdeklődőket, továbbá kézműves vásár, gasztro-, és borutca, játékpark, pörköltfőző verseny és még sok színes program bővíti a kínálatot.

 

www.tapolcakft.hu


Magyar Turizmus Zrt. - Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság

                                               Tel.: +36-87/482-023

                                               E-mail: balaton@itthon.hu

                                               Internet: itthon.hu/balaton

                                               Blog: www.itthonabalatonon.blog.hu

 

Továbbküldöm ismerősnek