Indul a fesztiválszezon!

A Harley-Davidson Budapest 2016-ban 17. alkalommal rendezi meg a legnagyobb hazai zenei és motoros fesztiválját, a Harley Davidson Open Road Festet!

Mindenkiben van egy kis Harley, bennünk is, benned is! Hiszen a Harley nem csak egy motor, hanem egy életérzés: a szabadság maga, egy csöpp lázadás, egy igazi barátság, egy őszinte mosoly, egy óriási üvöltés… a Harley élmény és felfedezés!

Az időpont: 2016. június 8-12.

A helyszín: (a szokásos módon) Alsóörs/Pelso kemping

A Nagyszínpadon fellép többek között a Karthago, az Ossian és az Anna & The Barbies. A Rockarénában ott lesz Deák Bill Gyula, Ed Philips and the Memphis Patrol és a The Silver Shine.

www.openroadfest.hu

2016-ban is Everness Fesztivál Balatonakarattyán! Június 28. és július 3. között már negyedik alkalommal töltődhetnek együtt öt felejthetetlen napon át az Everness Fesztiválra látogatók az önmeghaladás, a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében. Elismert előadók és a közreműködő művészek, tanítók, szellemi vezetők mind abban segítenek majd, hogy miután kipróbálta a lehető legtöbb irányt, lehetőséget, végül mindenki megtalálja a saját útját. Mindegy, hogy ezt valaki a Balaton partján meditálva, az akrojógásokkal repülve, mandalát festve, esetleg az újdonsült barátaiddal való beszélgetés közben, vagy a zene és tánc által kiváltott extázisban éri-e el - a lényeg, hogy itt senkinek nem kell megfelelni. Legalább erre a pár napra, mindenki saját magának lehet a legfontosabb!

www.everness.hu; www.facebook.com/everness/

A harmadik alkalommal, idén július 1-3. között megrendezésre kerülő többnapos Keszthelyfeszt alapkoncepciója, hogy egy hosszú hétvége alatt a városba látogató turisták valamennyi korosztálya színvonalas szórakozási lehetőségekkel találkozhasson a város több helyszínén. A helyszíneken különböző tematikájú rendezvények várják az érdeklődőket. A beltéri helyszínek a komolyzene kedvelőit és az idősebb korosztályt várják, míg a belvárosban a borházak mellett utcazenészek, folklórprogramok szórakoztatják majd a közönséget. A Balaton-part a nagykoncerteknek, a gyermek-, és sportprogramoknak ad helyet. A programok egy része díjmentesen, illetve kedvezményesen látogatható.

http://keszthelyfest.balatonszinhaz.hu/

Továbbküldöm ismerősnek