Egyszerre nyílnak a virágok és a pincék - márciusi programajánló

Siófokon, Füreden és Veszprémben is fesztivállal hirdetik, hogy tavasz van. Mi inkább a Káli-medencében virágzó mandulafák miatt hisszük el a jó hírt, de persze segít az is, hogy márciustól már egyre több jó hely szeretne kinyitni, amit érdemes akár a hosszú hétvégén is tesztelni.

Persze a borászok továbbra sem bírnak magukkal: a Kristinus Borbirtok a Laposa családdal szövetkezik, a Szászi Birtok borvacsorát ad, Szőlőskislakon pedig Légli Géza tárja ki a pincéje ajtaját. Ha pedig mindezt kihevertük, hónap végén jöhet a húsvéti sonka hadjárat.

 


Bor & Gasztro

Március 5-26.: Borbarangolás Badacsonyban

A boros, barangolós programsorozat Badacsonyban olyan, mint Hévízen a termálvíz: mindig van. Ez sok borvacsorát jelent, március első hétvégéjénBadacsonytomajon például száraz és félédes boroké a főszerep, a tányérokra pedig többek között asszonyálom pogácsa és tárkonyos szarvasraguleves kerül. Aztán a sor folytatódik Szent György-hegyen, Gyulakeszin, majd Badacsonyörsön is,mindegyik helyszínre kötelező üres hassal érkezni. A pontos ütemtervet itt látjátok. 

Tovább a We Love Balatonra.

Foto: Fotó: Kőrösi Tamás/welovebalaton.hu

Továbbküldöm ismerősnek