BORBAN AZ IGAZSÁG ÉS A WELLNESS?

 
A szőlő és a bor fogyasztása bizonyítottan jótékony hatású, ezért a wellness kezelések során is ki lehet aknázni a külsőleges alkalmazás előnyeit. Ma már mind több hazai SPA szalonban kínálnak vinoterápiás kezeléseket: válogathatunk a borfürdő, szőlőmag pakolás, szőlőhéj masszázs között. 
 

 
 
A szakirodalom szerint a borfürdő hatása fokozható azzal, ha közben elkortyolgatunk egy kicsi vörösbort. Vigyázat! Ne a kádból merjük ki a fogyasztásra szánt nedűt, hiszen a borfürdőbe nem igazi bort, hanem úgynevezett borseprűt öntenek és azt is hígítják, illetve gazdagítják mézzel, fűszerekkel, olajokkal! Keresse a vinoterápiás ajánlatokat többek között Balatonfüred, Hévíz és Zalakaros wellness központjaiban!
 
Váljék egészségére!
 
Hova forduljak, ha ki szeretném próbálni a vinoterápiát?

 

 
Vinoterápia Balatonfüreden:
 
A „szőlő és bor" városában a szőlőre és annak ideális hatóanyagaira épülő kezelések mind a Spa, mind a Beauty kínálatban megjelennek. Borfürdő, masszázs, és kozmetikai kezelések várják a kikapcsolódni, feltöltődni vágyó Vendéget.
 
Borfürdő: A Vivamus pincészet boraiból használnak a borfürdőhöz (fehérbort). A Vivamus Cabernet borzselé pakoláshoz Vivamus Pincészet a Vivamus Cabernet borból főzi a zselét.
 

 

Továbbküldöm ismerősnek