Zamárdi Kalandpark

A Zamárdi Kalandpark ősfái közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A NYITOTT BALATON IDŐSZAKÁBAN 16 ÉS 17 ÓRA KÖZÖTT A ZAMÁRDI KALANPARKBAN MINDEN ÉLMÉNYELEMET 15% KEDVEZMÉNNYEL LEHET KIPRÓBÁLNI! 

A 130 cm alattiaknak három gyerekpálya, a nagyobbaknak (150 cm-ig) négy juniorpálya, a felnőtteknek pedig hét nagypálya áll a rendelkezésére. A biztonságos szórakozásról a Zamárdi Kalandpark képzett animátorai gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid "kiképzés" kap.

A kalandpark legnépszerűbb eleme a négy csúszópálya, amely könnyen megtalálható: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni. Itt a repülni vágyók átszáguldhatnak a kalandpark csodaszép, mesterséges tava fölött.

A Zamárdi Kalandpark az autópályától és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére.

A tó azonban nemcsak dísz: a nagy kaliberű vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemekbe ülve a kalandpályák izgalma felhőtlen kacagássá oldódhat!

Aki pedig már a kalandpark minden akadályát kipipálta, annak is ezer lehetősége marad: kemencében sült pizzával pótolhatja az elégetett kalóriákat, fényképezkedhet Zamar, a kalandpark kabalaszörnye társaságában, vagy éppen az Emlékbázisban pólót is vásárolhat. De a kalandpark közvetlen szomszédságában akár lovagolhat vagy gokartozhat is.

Aki tehát egy kis lógásra vágyik, annak irány a Zamárdi Kalandpark!

Megközelítés

A Zamárdi Kalandpark az autópályától (M7) és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére.

8621 Zamárdi, Siófoki út.

  • az M7-es autópálya (112-es km) Siófok-Nyugat kijáratától
  • 100 méterre, a 7-es út (Siófoki út) mentén.
  • A Zamárdi-felső vasútállomástól 100 méterre.
  • GPS koordináták: 46° 53' 09.01" 17° 58' 18.19"

Nyitva: áprilistól októberig


Forrás

Továbbküldöm ismerősnek