Nyári színházak a Balatonnál

·         A balatonszárszói Csukás István Színház június 4. – augusztus 21. között izgalmas és színes nyári előadásokkal várja a kicsiket és a nagyobbakat, így téve még élvezetesebbé a szünidőt. www.balatonszarszo.hu

·         A XVII. Keszthelyi Nyári Játékok színházi előadásai a Festetics kastély parkjában lesznek 2016. július 28. és augusztus 12. között.  A színvonalról a Centrál Színház gondoskodik, idén a „Ma este megbukunk” című előadást játsszák tíz alkalommal a fesztivál keretében.

                www.keszthelyinyar.hu

·         A siófoki nyár nem csak strandolásból, lángosból és fagyi majszolásból állhat, ennél sokkal többet kaphatunk a városba látogatva. Felejthetetlen koncertek, remek szabadéri előadások és idén először a Főtéren a Belvárosi Zenei Esték! A Zenei Esték keretében keddenként és csütörtökönként vehetünk részt a siófoki nyáresti programokon. És hogy milyen stílusú rendezvényekhez csatlakozhatunk a Víztorony szomszédságában? Június 28-30. között a világzene jegyében, július 14-28. között a jazz jegyében, míg augusztus 2-23. között a népzene jegyében kerülnek megrendezésre a koncertek.

www.kulturkozpont-siofok.hu

·         Bemutatók sora, köztük egy ősbemutató, balatoni mese, zenés színházi előadások és vígjátékok, párkapcsolati társasjáték, koncertek és költői est is várja a KULTKIKÖTŐ nézőit. Ezen a nyáron a Balaton három pontján: Földváron, Bogláron és Fenyvesen a kecskeméti Katona József Színháztól kezdve Tóth Verán és a Madách Színházon át a Quimby-ig színes és változatos a programkínálat.

www.kultkikoto.hu

·         Az évszázadok óta méltóságteljesen kimagasló Apátsági templom tornyai alatt, a Belső-tó fölött a környező dombok ölelésében, csodálatos környezetben 2016-ban is sor kerül a már hagyományos Tihanyi Szabadtéri Játékokra. Idén július 8. és augusztus 27. között jobbnál jobb előadások várják a közönséget.

                www.tihanyiszabadterijatekok.hu

Továbbküldöm ismerősnek