Kerékpáros ajánló

16. évfordulója alkalmából új helyszínen debütál a Balatonkör kerékpártúra április 25-én. Siófok és Balatonföldvár után Zamárdit választották a szervezők kiindulási pontnak. 

 

ÉS hogy mit is kell tudni a Balaton kerülésről?

Start/cél helyszíne: Idén a Zamárdi Strand ad otthont a rendezvénynek. Indulás: 6 órakor, várható visszaérkezés: 21 órakor.

A túra kerékpárúton és kerékpáros barát útvonalon halad. Ettől két helyen térnek csak el, ahol a kerékpárút hiánya miatt kikényszerülnek a főútra egy rövid szakaszra.

www.balatonkor.hu

Előzetes: Kibővült programkínálattal folytatódik 2015-ben a Balaton Bike Fest

A Bringamédia Kft. 2015-ben tovább bővíti a Balaton Bike Fest kerékpáros hétvége programkínálatát, új futamok és új nyeremények is megjelennek, az esemény megint a teljes hétvégét felöleli.

A futamokról:

Az országúti kerékpárosokat a 105 km-es Specialized Balaton – felvidék maraton várja augusztus 2-án, a tavaly már megismert, hatizsak-feher_logonagy részben akkor újraaszfaltozott pályán.

Augusztus 1-én, Balatonfüred belvárosában egy ingyenes, körpályás kritérium verseny is megrendezésre kerül amatőr és licenszes kategóriákban is a város legforgalmasabb részeit érintve.

A családi túrázókat a 20 km-es Bringa.hu Tihany-kerülő túra és a 40 km-es Caprine Balaton-felvidék túra várja a hétvége vasárnapján.

A futamokra már lehet nevezni kedvezményesen a www.balatonbikefest.hu oldalon.


További információk:     Magyar Turizmus Zrt. - Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság

                                               Tel.: +36-87/482-023

                                               E-mail: balaton@itthon.hu

                                               Internet: itthon.hu/balaton

                                               Blog: www.itthonabalatonon.blog.hu

Továbbküldöm ismerősnek