Jól felszerelt szállás, gyönyörű környezetben a Balaton déli partján

Az Anker villa szeretettel köszönti Önt az 1991-ben alapított Kolax Kft. nevében!

Tevékenységi körünk bővítéseként 2 éve határoztuk el egy üdülőház építését és későbbi üzemeltetését. Ehhez kiváló adottságú területet találtunk Balatonszárszó üdülőövezetében. Az ezt követő munka eredményeként a 2010. évi nyári szezon kezdetétől vadonatúj épületünkben kulturált, kényelmes körülmények várják kedves vendégeinket.

A tervezéskor elsősorban a pihenésre vágyó, gyermekes családok elhelyezésére gondoltunk.

A zömmel másfélszobás apartmanok tágas előterekből nyílnak. A nappali szobák a földszinten közvetlen kertkapcsolatosak, az emeleten és a tetőtérben kisebb erkéllyel rendelkeznek. Valamennyi apartmanban felszerelt konyharész, hűtőgép és zuhanyzófülkés fürdőszoba található.

Az étkezés az apartmanokban kialakított konyharészben, önellátásban oldható meg.

A szabadon álló épület mind a négy égtáj felé tájolt, és három oldalról saját zöldterület (8.000 m2.) övezi. A zöldterületet többnyire nagy fák árnyékolják, de vannak jelentős napos részek is. Lehet játszani, napozni, grillezni, szalonnát sütni stb.
 
A Balaton partja mindössze 150 méterre van, de nyári idényben nagy fák lombozata takarja a panorámát. Tőlünk 500 méterre található egy szép szabad strand, ahol főszezonban büfé és étterem üzemel.

Az Anker villa Balatonszárszó és Balatonföldvár határán helyezkedik el. Üzletek, posta és vasútállomás e települések központjában, az üdülőtől kb. 1500 méterre találhatóak.

Megközelítés: az M7 – es autópályát a Balatonszárszó kijáratnál elhagyva - keresztezve a 7 sz. főutat - egyenesen kell tovább haladni az Orgona utca végéig. Itt jobbra fordulva a Kültelek utcán jutunk el a Tábor utcáig, ahol jobbra az első épület az Anker villa.

www.ankervilla.hu

info@ankervilla.hu


 

balatoninfo.sk | Szlovákiából is irány a Balaton !

2011/6/23 - PR003

 

 

Továbbküldöm ismerősnek