Aktuális

eskuvo.sk – (online) esküvő határok nélkül

Pár éve, hogy férjemmel 2006-ban saját “bőrünkön” tapasztaltuk az esküvői előkészületek minden szépségét és gondját itt a Felvidéken. Még akkor úgy döntöttünk, hogy egyszer egy fedél alá kellene hozni minden fontos információt, ami főként a határ két oldalán (Magyarország és Szlovákia) élő házasulandók számára nyújtana segítséget. 

Egyfajta esküvői közösséget szeretnénk létrehozni portálunkon, ahol a Nagy Napra készülődők határok nélkül megoszthatnák  szebbnél szebb esküvői fotóikat a fotóalbumokban, élményeiket esetleges csalódásaikat a fórumban. A már feleslegessé vált esküvői ruháikat, kiegészítőiket pedig akár a bazáron keresztül tovább értékesíthetnék. Aktuális és örökérvényű tippekkel szolgálnánk, hogy így egyszerűsítsük az esküvői készülődést.

A jövendőbeli párok esküvőjük szervezéséhez egyre nagyobb mértékben veszik igénybe az internet adta lehetőségeket, hogy így keressenek ötleteket vagy akár esküvői szolgáltatókat. Ebben szeretnénk mi is segíteni! A cégkatalógusban egy idő után számos esküvői szolgáltatót találsz majd, akik azon fáradoznak, hogy szebbé, könnyebbé és főként emlékezetesebbé tegyék számotokra az esküvőt, legyen az akár fotó, videó szolgáltatás, menyasszonyi ruha kölcsönzés,helyszínválasztás, vagy bármely egyéb esküvői szolgáltatás.

Egy könnyen áttekinthető, modern arculatú weboldalt hoztunk létre számotokra, ami reményeink szerint segítséget nyújt majd az esküvő könnyebb szervezésében, tökéletes lebonyolításában.

A közeljövőben oldalunkon indul egy fotópályázat a “legjobb esküvői fotó 2010” címmel, ahol kiemelt partnereink támogatásával értékes nyereményeket nyerhetsz akár egyetlen esküvői fotóddal!

Amennyiben ötletünk elnyerte tetszésedet, kérünk látogasd és népszerűsítsd esküvői portálunkat ismerőseid körében, hogy közösen tegyük emlékezetessé a NAGY NAPOT!

Kálmán H. Szilvia

portal manager