BalatonInfo.sk - egy új piacot nyitottunk meg Önnek INGYENESEN!

Tisztelt Vállalkozó,

új információs portálunk a www.balatoninfo.sk segítségével "kaput" nyitunk szolgáltatásának, vállalkozásának a több mint 5,5 milliós szlovák piac felé, és tesszük ezt rögtön két nyelven: magyarul és szlovákul! A BalatonInfo.sk a szlovákiai magyar és szlovák ajkú látogatóinknak készült, mivel északi szomszédunknál ez idáig hiányzott egy, a Balatonnal foglalkozó információs portál.

Az eddigi 1 hónap alatt közel 200 Balaton menti szálláshely, étterem, borászat és egyéb vállakozás regisztrálta magát cégkatalógusunkban! Szerezzen Ön is ÚJ kirándulókat, ügyfeleket Szlovákiából!

Regisztrálja INGYENESEN vállakozását, fotóval, elérhetőségekkel ellátva a következő címen:

www.balatoninfo.sk/hu/inzercia-zdarma

Regisztráljon mielőbb Ön is, hiszen "nyakunkon" a nyári főszezon! :-)

 

A szükséges szlovák nyelvű fordítást a cégregisztrációnál szintén INGYENESEN biztosítjuk Önöknek! Önnek elég magyarul regisztrálnia szolgáltatását!

 

FIGYELEM:  portálunkra KIEMELT PARTNEREKET keresünk (maximum 10 vállalkozást)!

Részletek a reklama@balatoninfo.sk email címen.


 

Bízunk benne, hogy portálunk réven Szlovákiában is még népszerűbbé tudjuk tenni a számunkra is oly kedves balatoni üdüléseket, és ezáltal az Önök vállalkozását is!


Tisztelettel,

abalatoninfo.sk csapata 

www.balatoninfo.sk | Szlovákiából is irány a Balaton!

 


 

*Amennyiben már regisztrálta vállalkozását, kérjük tekintse ezt a a levelet tárgytalannak. Köszönjük!

*Ha a továbbiakban nem kíván tőlünk információkat kapni portálunkkal kapcsolatban, kérjük jelezze email-ben, és mi levesszük Önt a listánkról. Ha hírlevelünkkel zavartuk, elnézését kérjük!