Alsóörs községi strandja

Természetes környezetben fürdőzni mindig kellemes élmény, főleg, ha a Balaton partján vagyunk. Alsóörs községi strandja és a környék szállás lehetőségei kiváló helyszínek arra, hogy eltöltsünk egy kellemes nyári napot és éjszakát.

Alsóörs községi strandja

Alsóörs községi strandjának homokos partszakasza, sekély vize különösen a kisgyermekes családok számára ideális. Az aktív pihenést kedvelők sem fognak unatkozni, mivel több sportpálya és játszótér áll rendelkezésre. A strand területén található büfék és éttermek széles választékát kínálják, így az éhes strandolók sem fognak éhen maradni.

A strand területe jól felszerelt, tiszta és rendezett. Az árakat tekintve is kedvező a strand, felnőtteknek 1000 forint, gyerekeknek pedig 700 forint az egész napos belépőjegy ára. A strand területén lehetőség van napernyők és nyugágyak bérlésére is.

Alsóörs szállás lehetőségei

Alsóörs községi strandjától csak pár perces sétára találhatók kiváló szállás lehetőségek. A környéken számos apartman, panzió és hotel várja az idelátogatókat. A szállások árai kedvezőek és kiváló minőséget kínálnak.

A szállásokon kívül a környék kiváló túrázási lehetőségeket kínál a természet szerelmeseinek is. Az Alsóörsi tanösvény, a Fenyvesi- és a Séd-völgyi tanösvény is csak egy rövid autóútra található.

Összefoglalva, a község strandja és Alsóörs szállás lehetőségei remek célpontok azok számára, akik egy kellemes nyári kikapcsolódásra vágynak. A homokos partszakasz, a sekély víz és a számos szórakozási lehetőség garantálja, hogy mindenki megtalálja a számítását.

Odporúčať priateľovi