Golf ajánló

Itt a tavasz, indul a golfszezon!

A Royal Balaton Golf & Yacht Club idén is számtalan lehetőséggel várja golfozni vágyó vendégeit. Golfnapot tartanak családok részére, amelynek során a résztvevők szakképzett oktatók segítségével kaphatnak ízelítőt a golf alapjairól és a golf sport szépségéről. Pályabejárás során lehetőség nyílik a golfpálya megtekintésére - akár golfautóval vagy egy kellemes séta keretében.

A Royal Balaton Golf csoportos golfoktatás, pályatúra, játékos házi bajnokság mellett egyéb szabad- és beltéri csapatépítő programokra is készséggel biztosít lehetőséget. Kívánság szerint vidám játékokkal, az oktatóik trükkös golfbemutatójával gazdagítják a programot.

Vak szlalom: a játékosok 2 fős csapatokban versenyeznek. A bekötött szemű sofőr a társa szavaira hivatkozva teszi meg a szlalom pályát.

A Fél napos golfuzsonna program keretében délelőtti vagy délutáni program során kapnak betekintést a látogatók a golfsport szépségeibe és a klub életébe.

Információ: tel.: + 36 87 549 200, e-mail.: royal@balatongolf.hu

Áprilisi golfversenyek aktívan golfozók részére:

Idei első versenyként a Senior Royal Balaton Stroke Kupa április 13-án szerdán kerül megrendezésre. A versenyzők két kategóriában nevezhetnek, 16 HCP alatt és 16 HCP fölött, amely során HCP módosításra is lehetőségük van.

Több éves hagyományokhoz híven idén is megrendezésre kerül a Balaton Golf Kupa versenysorozat, melynek első állomására április 30-án kerül sor. A versenyzők hét kategóriában indulhatnak, férfi A 0-18,0, férfi B 18,1-36, női 0-36, senior férfi 0-36, senior női 0-36, Junior 0-36, és kezdő 37-54. HCP javításra szintén lehetőség van.

http://balatongolf.hu/hu/rendezvenyek/versenynaptar/


További információk:   Magyar Turizmus Zrt. - Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság

                                               Tel.: +36-87/482-023

                                               E-mail: balaton@itthon.hu

                                               Internet: itthon.hu/balaton

                                               Blog: www.itthonabalatonon.blog.hu

Fotó: http://balatongolf.hu/hu/

 

Odporúčať priateľovi