Gyenesdiási programajánló

 

A nyár ugyan a végéhez közeledik, de számtalan program várja még az érdeklődőket a következő hetekben is. Csokorba gyűjtöttük őket, mikor miért érdemes a Balatonhoz, Gyenesdiásra látogatni:

 

Augusztus 28-29. II. Bogaras Balatoni Nyárbúcsúztató nemcsak bogarasoknak

Augusztus 29-én Holdfénytúra a Természet Háza szervezésében
Mindenkit várnak, aki kicsit szokatlan időpontban és egy egészen másik oldaláról szeretné megismerni az erdőt! Holdfénynél várnak az izgalmak

Szeptember 6. Triál Kupa: ezen a napon ismét a motoroké a főszerep. Edzéssel egybekötött kupaverseny. Igazán látványos program!

Szeptember 12. Szüreti Vígasságok: A szüret az egyik legjobb dolog az őszben. Aki mégsem akar a szőlősorok között hajladozni, az a szeptember közepén megrendezésre kerülő, Szüreti Vigasságok rendezvényen ízelítőt kaphat a szüret másik oldalából!

Szeptember 19-én IV. Gyenesdiási Burgonya Nap a gyenesdiási piacon, ahol a burgonyáé lesz a főszerep: burgonyás ételek főzőversenye, kedvezményes burgonya-vásárlási lehetőség és szaktanácsadás a keszthelyi Burgonyakutatási Központ jóvoltából! Továbbá szórakoztató- és gyerek programok.

Szeptember 25-október 4. Ősszel is Balaton – Balatoni Kurzusok
A túrázási, aktív és kézműves programok mellett a bor és gasztronómia jegyében ezúttal a Balatoni Kurzusok 3 nagyszerű programja színesíti a kínálatot:

·           szeptember 25-én rendhagyó borvacsora Trombitás Tamással

·           szeptember 26-án Gyenesi Íz-lelő: egész napos gasztronómiai rendezvény több helyszínen, öko-dottóval, kézműves bemutatókkal, szórakoztató programokkal

·           október 3-án borkóstoló kurzus Kovács Antallal
További részletek a Balatoni Kurzusok facebook oldalán.


A teljes programkínálat megtekinthető a www.gyenesdias.info.hu oldalain, illetve érdeklődjön a Tourinform irodában!

Odporúčať priateľovi