KIEMELT PARTNEREKET keresünk a 2012-es BALATONI szezonra

 

Szerezzen új kirándulókat hatékonyan, olcsón az egyetlen szlovákiai, kizárólag a Balatonnal foglalkozó információs portál a www.balatoninfo.sk segítségével.

Ehhez még a nyári balatoni szezon kezdetete előtt előnyös feltételek mellett KIEMELT PARTNEREKET keresünk!

 

A kiemelt partnerség a balatoninfo.sk online információs portálon a következő előnyökkel jár:

-          1. kiemelés a főoldalon és az összes aloldalon: a kiemelt parner logóját (egy utalással, linkkel a partner weboldalára: pl. Kiss István, www .alegjobbetterem.hu) az összes oldal alján helyezzük el, ami bármely aloldal látogatásakor láthtó marad! FONTOS: maximum 10 kiemelt partnerrel számolunk!

-          2. kiemelés a cégkatalógus azon aloldalán, ami a kiemelt partner profilja (a sorrendet a megrendelés és a számla kifizetése határozza meg) – ez az ún.TopPartner csomagunk, ami a kiemelt partnerséghez INGYEN jár.

-          3. ingyenes PR cikkek (maximum évi 12 cikk – bemutatkozó, promo, akciók,…): a TIPPEK, PROGRAMOK aloldalon INGYENESEN helyet biztosítani a kiemelt partnerek számára, hogy  bővebb információt nyújtsanak a látogatóknak szolgáltatásaikról, hogy ezúton is reklámozzák önmagukat, vállalkozásukat. A cikk alján a forrás megjelölésével: pl. Kiss István, www .alegjobbetterem.hu

-          4. 50% kedvezmény az aktuális árból az esetleges további “banner” elhelyezésére a balatoninfo.sk portálon

-          5. közös marketing tevékenység lehetősége: a balatoninfo.sk üzemeltetője elsőként a kiemelt partnert szólítja meg közös marketing tevékenység lehetőségével (pl. különböző versenyek lebonyolítása és a díjak felajánlása, közös reklámozás,…)

 

Ez az együttműködés meghatározott időre szól 2012 december 31-ig (és igény szerint évente újra kötődik).

Váljon az egyetlen szlovákiai Balatonnal foglalkozó online portál KIEMELT PARTNERÉVÉ a 2012-es szezonra!
További részletek email-ben.

 

 

Tisztelettel,

a balatoninfo.sk csapata 

www.balatoninfo.sk | Szlovákiából is irány a Balaton!

 

 

* az egyszerűsített cégregisztáció portálunkon továbbra is INGYENES a kovetkezo cimen: www.balatoninfo.sk/hu/inzercia-zdarma

*Ha a továbbiakban nem kíván tőlünk információkat kapni portálunkkal kapcsolatban, kérjük jelezze email-ben, és mi levesszük Önt a listánkról. Ha hírlevelünkkel zavartuk, elnézését kérjük!