Három a fesztivál

 

A Harley-Davidson Budapest 2015-ban 16. alkalommal rendezi meg a legnagyobb hazai zenei és motoros fesztiválját! Mindenkiben van egy kis Harley! Hiszen a Harley nem csak egy motor, hanem egy életérzés: a szabadság maga, egy csöpp lázadás, egy igazi barátság, egy őszinte mosoly, egy óriási üvöltés… a Harley élmény és felfedezés!

 

2015. június 10-14. között több 35 – hazai és külföldi világsztárokat felvonultató – koncert és sok-sok egyéb program vár mindenkit az alsóörsi Harley-Davidson Open Road Fest-en.

www.openroadfest.hu

Az első levendula fesztivál 2005-ben került megrendezésre Tihanyban, a levendula hazai „fellegvárában” – azóta is minden júniusban felelevenítik a levendulatermesztés és feldolgozás hagyományait. A tihanyi Levendula Fesztiválon minden a levenduláról szól: a népművészei kirakodóvásáron, a kézműves játszóházban is a levendula feldolgozásának különböző módjait ismerhetik meg a fiatalabbak és idősebbek. Idén június 15-21. között várnak mindenkit az illatos Tihanyban. 

www.tihany.hu

Levendula Tipp:

Levendula SZEDD MAGAD!

2015. június 15. – július 5.           

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság 2015. június 15 - július 5-ig minden nap 10:00 órától 20:00 óráig várja a tihanyi bekötőút mellett fekvő levendula-ültetvényen az érdeklődőket, akik a virágzó levendulamező szemet gyönyörködtető látványa mellett a szedés élményét is szeretnék átélni.

Levendula Hetek

2015. június 15. – július 3.           

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szeretettel várja az érdeklődőket Tihanyba, a Levendula Ház Látogatóközpontba. A látogatók a meghirdetett napok mindegyikén megtekinthetik a levendula lepárlás folyamatát és tájékoztatást kapnak a levenduláról.

www.bfnp.hu

Víztorony Fesztivál

Siófok hangulatos főterén, a több mint 100 éves Víztorony lábánál, három napon át könnyű nyár esti koncertek, gasztronómiai élmények és sok egyéb színes program várja az érdeklődőket a Víztorony Fesztiválon június 19-21. között.               

www.kulturkozpont-siofok.hu


További információk:     Magyar Turizmus Zrt. - Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság

                                               Tel.: +36-87/482-023

                                               E-mail: balaton@itthon.hu

                                               Internet: itthon.hu/balaton

                                               Blog: www.itthonabalatonon.blog.hu

 

Továbbküldöm ismerősnek